SPM IS OVER !!

Thursday, November 29, 2012
Assalamualaikum , hai peeps *waving hands* . Setelah lama tak update blog ni , AKHIRNYA aku kembali . tengok la gambar dekat atas tu . IM FREE !!! bukan maksudnya farah percuma . TAPI dah bebas from high school . Dah tamat belajar di sekolah menengah . Ya Allah , hanya Allah SWT sahaja yang tahu betapa gembiranya hati ni . Betapa leganyaaaaa ! Penderitaan selama 5 TAHUN belajar dekat SMK Kota Kemuning tu , kini telah berakhir . OMG OMG ! Macam tak percaya pulak . hahahaha 
SPM bermula pada 5 November dan berakhir pada 27 November .Satu tempoh yang agak lama kan ? Tapi for me , pejam celik pejam celik pejam dah berakhir dah pun . Macam tak percaya pulak . Nasib baik ambil pure science , so habis awal .. Kalau ambil account , 6 Disember baru habis . Kesian jugak tengok kawan kawan yang belum habis paper tu . Muram je muka , senyum pun macam tak senyum sangat ! hmm , apa boleh buat kan .. TERIMA je la ia sebagai salah satu cabaran sebagai seorang pelajar .
Paper akhir pada 27 November tu adalah Biology kertas 3 dan berakhir pada pukul 3.30 petang . Habis je jawab paper tu , rasa macam nak lompat macam beruk . Bila fikir balik , aku bukan beruk kan ! HAHAHAHAH . Aipp , perumpamaan je laaa tuu untuk melambangkan farah ni terlalu terlalu happy ..

Walaupun dah habis paper , parents selalu bagi nasihat supaya terus berdoa agar mendapat keputusan yang memberangsangkan . Usaha sudah , kini hanya mampu berdoa kepada Allah SWT . Pada semua yang baca post ni , farah berharap agar awak juga turut mendoakan farah . 


                                                                                                                      with love,
                                                                                                                       FarahdyanaZalani

2 comments:

aein safinah said...

happy la da dah habis.. sama la kita :) dah bebas 27nov hehe

e_darel said...

Tahniah dah habis exam . Semoga dapat keputusan cemerlang . Amin :)

Btw saya SPM jugak , tapi tak habis lagi ^^