Eh , dah nak SPM ?

Thursday, October 11, 2012
Assalamualaikum semua . Apa khabar ? pejam celik pejam celik pejam celik dah nak SPM . ada lagi lebih kurang 3 minggu kalau tak silap . Sekejap je masa berlaluuu, farah still ingat masa awal tahun masuk form 5 .hihihi ! so , sekarang ni persiapan mental and fizikal dah cukup kot . Semalam farah and kawan2 pergi library shah alam for study . Best sangat tempat di , dah la besar , sejuk pulak tuu ! kalau sesiapa yg belum pergi tu ,Try la pergi *ayat promote* HAHA ! semalam ajar fadhil and kawan2 dia subjek math . sangat LAWAK okay belajar dgan diorang . dekat sana , i meet my old friend . ramai sangatttttt . so , alhamdulilah la dapat jugak lepas rinduu . makin comel and handsome diorang tuuuu .NGEEEEE ~
Satu geng semua makan nasi ayam + teh ais yang ada dijual dekat cafe bawah tu . kenyang yang teramat sangat . naik je library masing2 tak larat dah . then , tepat pukul 6 , kitorang semua ambil keptusan nak balik sebab takut jalan sesak . Sementara nak tunggu my dad sampai , me and anis yang comel ni pun telah melakukan satu hobi kami iiaitu mengambil gambar !!! hobiiiiii kot ~ okay la , farah stop kat sini dulu eh . kalau ada masa nanti farah post lagi something neww . TATA EBLEBADIII ^___^





                                                                                                                                          WITH LOVE,
                                                                                                                                          farahdyanazalani