Akhirnya ..

Friday, September 07, 2012
Assalamualaikum dan selamat sejahtera , dah lama rasanya tak update blog . Kawan2 cakap yang blog ni dah bersawang . Haha ! Okay guys , I dah update ni . Actually , I busy nowadays sebab nak SPM . Sekarang ni minggu trial . Pening kepala nak jawab soalan . Aishh ! tadi jawab paper physics macam nak terbalik dunia ni . Susah yang teramat sangat ! mula la terdetik perasaan kesal sebab amik science stream .
Bulan ni banyak peristiwa bersejarah kot : hari raya , trial SPM and macam2 lagi la . Busy gila dah macam PM pulak . Tak sabar rasanya nak habis SPM . teringin nak buat macam2 , tapi terbatas . Akaun youtube dah ada , tapi satu video pun belum upload . hihi . Nak buat tutorial pasal pemakaian tudung . Mama cakap kalau nak buat tutorial pasal tu , I dah tak boleh nak free hair kat luar . Tak manis kalau orang pandang . I'm trying to be better .So , guys ! please pray for me :) SPM is just around the corner , tapi bagi I bukan dah dekat corner dah ni . dah nak sampai dah pun actually . Banyak lagi benda yang I kena study . So , i got to go . BUBYE .




                                                                                                                                             WITH LOVE ,
                                                                                                                                           farahdyanazalani

5 comments:

Lang Radzlan said...

buat yang terbaik utk SPM ..gud luck! peluang dtg sekali je..jadi hargai dan oegang erat2..penentu masa depan bermula dari SPM ;)

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

gud luck trial n SPM t.. buat yg trbaik.. ^-^v

GreenSejukhati said...

gud luck ya dik..jwb dgn penuh ketenangan ek :D